Tannine 5 in opbouw

Onderstaande berichten zijn artikelen voor de nieuwe Tannine die 1 mei a.s. verschijnt. Tot die tijd zijn deze artikelen voor de redactie met een wachtwoord beveiligd en voor gebruikers van de website niet zichtbaar.

NWG Bergen: Chablis

MAART 2021 DOOR LYNN

SjalalaChablis – het Nederlands Wijngilde

Maart, het was weer eens tijd voor een wijnproeverij, Chablis dit keer, bij het wijngilde Commanderie de la Montagne. En ja, nu moet ik tot mijn schaamte bekennen dat er inderdaad anderhalve week voorbij is voor ik dit typ, maar met één of andere basketbal als buik vallen sommige dingen soms toch wat zwaarder (lees: vergeetachtig). Zo is ook een proeverij waar je alleen ruikt opeens een heel andere belevenis…

Lynn is zwanger en schrijft vanuit haar perspectief….

Hoe dan ook heb ik ontzettend genoten en neem ik jullie graag mee, op digitale reis naar de Chablis!

“NWG Bergen: Chablis” verder lezen

Tweede virtuele wijnreis

Van 16 t/m 25 april 2021 kun je weer deelnemen aan een virtuele wijnreis door Duitsland. Er zijn 22 online-proeverijen met wijnpakketten van 4 flessen met 4 proefflesjes. De proeverijen worden verzorgd door wijnprinsessen, wijnmakers en sommeliers. Enige beperking is dat de wijn gratis geleverd wordt in Duitsland (b.v. bij een pakket-punt aan de grens) en dat je die daar moet ophalen. Bestel dus samen.
Voor meer informatie, klik hier.