Korting bij Wijnmagazines

Abonnement van € 83,50 voor € 50,00

Als lid van het Nederlands Wijngilde kun je abonnee worden van Perswijn, hét wijnmagazine voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals. Je betaalt in het eerste jaar slechts € 50,00.

Als lid van het Nederlands Wijngilde kun je abonnee worden van WINELIFE met 20% korting op een jaarabonnement met de code wijn20gilde. Deze korting geldt ook over reeds vermelde kortingen

WINELIFE is het enige winestyle magazine in Nederland. Een gevarieerd, lichtvoetig tijdschrift dat prikkelt en ontspant — want wijn ontspant, zelfs als je er alleen maar over léést. En dan moet het lekkerste nog beginnen! Het drinken. WINELIFE Magazine en in het verlengde hiervan Winelife.nl wil bereiken de lezer nog meer te weten komt over wijn en daardoor nog meer geniet van een goed glas wijn. Iedereen kan verstand krijgen van wijn door WINELIFE Magazine online en offline te lezen. WINELIFE Magazine helpt op een gemakkelijke en overzichtelijke manier de juiste keuze te maken.

Met WINELIFE Magazine word je heer en meester over elke wijnkaart en weet je feilloos wijn te kiezen, voor ieder moment, bij elk gerecht en voor ieder wijnschap! Als abonnee ontvang je WINELIFE Magazine zes keer per jaar thuis, krijg je online toegang tot de tabletversie en krijg je inzage in het videoarchief met wijnproeverijen! WINELIFE Magazine verschijnt in de maanden februari, april, juni, augustus, oktober en december.

Verwen jezelf met een WINELIFE abonnement zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel! Daarbij krijg je de digitale versie helemaal gratis.

Abonneer je hier.