Korting bij wijnspecialisten

Through The Grapevine, online winkel met bijzondere Portugese wijnen.
Veel rechtstreekse inkoop van kleine wijnboeren.

Leden van het NWG ontvangen 10% korting. Te bestellen bij www.throughthegrapevine.eu
Kortingscode aanvragen via dit adres onder vermelding van de afdeling NWG waar je lid bent.

Wijnelarij is biedt een variëteit aan wijnhuizen, afkomstig van kleine wijnboeren. Wij importeren zelf uit Bergerac en Rhone in Frankrijk, Piemonte in Italië en het Duitse Pfalz. In samenwerking met andere kleine importeurs bieden wij wijnen aan uit Spanje en Zuid-Afrika. Bovendien hebben wij naast een heerlijke Sekt uit de Pfalz, ook ‘bubbels’ uit Hongarije.

Leden van het NWG ontvangen 10% korting. Te bestellen via www.wijnelarij.nl. Kortingscode aanvragen via dit adres onder vermelding van de afdeling NWG waar je lid bent.

Turkswijnhuis is een online webwinkel voor Turkse kwaliteitswijnen. De wijnen zijn afkomstig uit het gebied in de bovenloop van de Eufraat en de Tigris, het vruchtbare Tweestromenland. Naast bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay laten we je graag kennismaken met heerlijke, oeroude druiven uit Anatolië en Mesopotamië. Onze witte paradepaardjes zijn de verfrissende Emir, de elegante Narince en gebalanceerde Sultaniye. De fruitige Kalecik Karasi, de bloemige Okuzgozu en de robuuste Bogazkere verdedigen de eer voor rood.

Leden van het NWG ontvangen 10% korting. Te bestellen via www.turksewijnonline.nl.
De kortingscode kun je op de website invullen.