Korting bij Wijnspecialisten

Weet je de kortingscode (nog) niet? Vraag deze dan op bij de secretaris van je afdeling.

Nederlandse wijn is aan een hele serieuze opmars bezig, Nederlandse Streekwijnen biedt alle leden van het Nederlandse Wijn Gilde de kans om kennis te maken met deze unieke wijnen van eigen bodem.
Al onze wijnen zijn 100% Nederlands ‘ Van Druif tot en met Botteling 100% traceerbaar op Nederlands Grondgebied’
Meer dan 300 varianten uit alle provincies, klassieke en de nieuwe Nederlandse rassen u vindt ze bij ons.

Leden van het NWG ontvangen 10% korting, Te bestellen via https://www.nederlandsestreekwijnen.nl
De bekende kortingscode kun je op de website invullen.

Through The Grapevine is een online wijnwinkel met bijzondere wijnen uit Portugal. We kopen onze wijnen rechtstreeks in bij regionale producenten, meestal familiebedrijven. Met zorg en toewijding maken deze wijnboeren (h)eerlijke pure wijnen, die vaak wat minder bekend zijn bij het grote publiek. 

Leden van het NWG ontvangen 10% korting. Te bestellen bij www.throughthegrapevine.eu
Kortingscode aanvragen via dit adres onder vermelding van de afdeling NWG waar je lid bent.

Turkswijnhuis is een online webwinkel voor Turkse kwaliteitswijnen. De wijnen zijn afkomstig uit het gebied in de bovenloop van de Eufraat en de Tigris, het vruchtbare Tweestromenland. Naast bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay laten we je graag kennismaken met heerlijke, oeroude druiven uit Anatolië en Mesopotamië. Onze witte paradepaardjes zijn de verfrissende Emir, de elegante Narince en gebalanceerde Sultaniye. De fruitige Kalecik Karasi, de bloemige Okuzgozu en de robuuste Bogazkere verdedigen de eer voor rood.

Leden van het NWG ontvangen 10% korting. Te bestellen via www.turksewijnonline.nl.
De kortingscode kun je op de website invullen.

Wijnelarij is biedt een variëteit aan wijnhuizen, afkomstig van kleine wijnboeren. Wij importeren zelf uit Bergerac en Rhone in Frankrijk, Piemonte in Italië en het Duitse Pfalz. In samenwerking met andere kleine importeurs bieden wij wijnen aan uit Spanje en Zuid-Afrika. Bovendien hebben wij naast een heerlijke Sekt uit de Pfalz, ook ‘bubbels’ uit Hongarije.

Leden van het NWG ontvangen 10% korting. Te bestellen via www.wijnelarij.nl. Kortingscode aanvragen via dit adres onder vermelding van de afdeling NWG waar je lid bent.