Korting bij Wijnopleidingen

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte wijnopleiding? Bij de WTOL- Academy kun je verschillende SVH wijnopleidingen volgen, van Basisopleiding tot Vinoloog/Sommelier. Onconventioneel met een unieke online leermethode. Er zijn een aantal praktijkdagen, maar het grootste deel kun je gewoon thuis volgen. Tijdens de opleiding worden je zintuigen getraind om de complexe smaken en aroma’s van wijn te herkennen. Je leert hoe je de kleur, geur en structuur van verschillende wijnen kunt onderscheiden. Met behulp van professionele technieken word je een ware expert in het proeven van wijn. Dit op verschillende niveaus!

Voor leden van het Nederlands Wijngilde geldt een speciale korting. Indien je je samen met een collega NWG lid aanmeldt, dan geldt voor de tweede deelnemer een korting van 50%. Uiteraard is het de bedoeling dat je het ‘voordeel’ samen deelt!

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.wtol-academy.nl. Geef bij het aanmelden svp aan dat je lid bent van het Nederlands Wijngilde en noem de naam van degene waarmee je de opleiding wilt volgen. Dit geldt voor beide deelnemers!

Interesse in de vinologen opleiding?