Bergen (NH)

Welkom bij de Commanderie de la Montagne!

Jij hebt interesse in wijn? Je wilt meer van wijn weten en het liefst zou je vaker wijn willen proeven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Elke maand, behalve de maanden januari en augustus, organiseren wij een proeverij met een specifiek thema. Dat kan een wijnland zijn, een wijnstreek, een druivensoort. Je bent zo elk jaar verzekerd van tien boeiende proefavonden. De komende proefthema’s staan in de agenda vermeld.

Over de Commanderie de la Montagne

Wij hebben 10x per jaar een proefavond, iedere tweede dinsdag van de maand, behalve de maanden januari en augustus. Deze avonden houden we in de kantine van Honk- en Softbalvereniging The Bears in Bergen.

Over het Nederlands Wijngilde

Wijngilde Commanderie de la Montagne is een afdeling van het Nederlands Wijngilde (NWG). Het NWG is de grootste en leukste wijnproefvereniging van Nederland. We zijn in 1981 opgericht en tellen 300 leden. Er zijn 9 afdelingen in het land waar mensen lid van kunnen worden. Leden hebben ook toegang tot proeverijen van andere afdelingen tegen betaling van de ledenprijs.Het NWG is niet commercieel, je kunt er dus geen wijn kopen. Wel kun je er je wijnkennis verbeteren en met gelijkgestemden de liefde voor wijn beleven onder een gezellige ambiance. Wil je meer informatie over het NWG?Neem dan contact met de afdeling op middels het  Contactformulier of mail naar Judith bergen@nederlandswijngilde.nl
Wij zijn graag bereid meer informatie te verstrekken, je lidmaatschap te regelen of verdere vragen te beantwoorden.