T24 Aperitief

Het is zomer! Daar waren we ook wel aan toe. Terwijl ik dit schrijf hebben we net een reeks mooie dagen. Ze voelen als de eerste dit jaar. Zomer betekent ook vakantie. Reizen naar verre of vergeten oorden, of naar drukke toeristische plaatsen. Waar je maar van houdt, het kan allemaal. Maar eigenlijk is het voor velen een voorbereiding op de leukste proeverij van het jaar: de vakantieproeverij!. 

Bij een groot aantal van onze afdelingen staat in september de vakantiewijn centraal. Welke wijn heb je deze zomer ontdekt, vond je lekker, of heb je opnieuw kennis meegemaakt? Altijd leuk met een klein vakantieverhaaltje erbij. De smaken lopen op deze proeverij altijd zeer uiteen. Genieten dus, en elkaar daardoor ook iets beter leren kennen.  

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 april jl. is John Spruit toegetreden tot het landelijk bestuur. John is een zeer enthousiaste wijnliefhebber en druk op vele gebieden. Om hem beter te leren kennen hebben wij zijn profiel opgenomen op de NWG bestuurspagina. Leuk om te lezen wat John allemaal doet. Wij zijn blij met de aanwinst van John in het bestuur. 

De wijnmeesters voeren druk overleg over de Masterclass tijdens de NWG Najaarsdag op 30 november 2024. Dat belooft weer een mooie proeverij te worden. Zodra daarover meer informatie beschikbaar is, melden wij dat natuurlijk. Tot die tijd wens ik iedereen een fijne zomer.  

Santé! 

Steven van der Linde
Landelijk bestuur | Voorzitter