Poll van de maand

Gezien het belang van deze Poll van de maand volgt eerst de link naar de nieuwe Poll en daarna de uitslag van de Poll van maart. De NWG Voorjaarsdag kon geen doorgang vinden omdat er niet genoeg aanmeldingen waren. De besturen van het NWG willen graag weten waarom het aantal aanmelding dit jaar achter is gebleven. Vóór Corona was er immers ruimschoots deelname. De uitslag is ook van belang voor de afdelingen die de komende jaren de NWG Voorjaarsdag gaan organiseren. Vul daarom de Poll in, maar alleen als je lid van het NWG bent. Klik hier om de Poll te openen.

De uitslag van de Poll van maart, die ging over het STAP budget, gerelateerd aan opleidingen en cursussen.
11% heeft al gebruik gemaakt van het STAP budget: o.a. voor een cursus Google Analytics 4.
Ook 11% wil het gaan gebruiken: o.a. om de opleiding Magister Vini te gaan volgen