40 jaar Nederlands Wijngilde

8e Lustrum

Het Jubileumfeest is in de smaak gevallen op een prachtige zonnige dag in april.
Met proeverijen, ereleden, lunch en diner. En dit alles onder het genot van mooie wijnen.

Het veertigjarig jubileum was voorzien voor november 2021. Maar we moesten ons geduld bewaren tot 23 april 2022. De reden is bekend. Gelukkig maakte die dag het wachten meer dan waard. De zon straalde aan een heldere hemel. Van verre kwamen de wijnliefhebbers in Amersfoort bijeen in een prachtig historisch pand ‘De Observant’.’.

Ben je benieuwd hoe we deze dag hebben beleefd? Wat er te proeven en te zien was? Wat de hoogtepunten waren? Was je erbij en wil je nog nagenieten? We vragen je nog even geduld te hebben. Op 4 juni komt een jubileumeditie van ons digitale nieuwsblad Tannine uit, een extra uitgave, vol artikelen, interviews en vooral heel veel foto’s! In deze jubileumeditie blikken we terug op een meer dan geslaagde dag. Houd je mail en de website dus goed in de gaten!

Bijgaand een sfeerimpressie.
Door Fred Nijhuis en Gies Stolze werden 2 interessante masterclasses gepresenteerd.
Wil je nu al de presentaties na kunnen lezen?
Dat kan!

Bekijk hier de uitgebreide presentaties:
Masterclass Savoye
Masterclass Italië deel 1
Masterclass Italië deel 2