Lustrum 2021

Nog drie weken en dan is het zover!

Leuk om jullie allemaal weer te zien op 27 november bij ons 8e Lustrum! Want het Nederlands Wijngilde viert dan in Amersfoort haar 40-jarige verjaardag. Zowaar een volwassen leeftijd! De opkomst is groot. Bijna 90 leden en introducees zijn hierbij aanwezig.

We durven te voorspellen dat het een mooi spektakel gaat worden. Met een geweldig programma bestaande uit een lunch, twee mooie themaproeverijen onder leiding van Fred Nijhuis met medewerking van onze landelijke wijnmeester Gies Stolze, een uitstapje buiten de deur (intermezzo) en we sluiten af met een walking diner.

De bijeenkomst heeft sowieso een feestelijke tintje. We maken een paar nieuwe ereleden bekend en nemen helaas afscheid van twee bestuursleden, waaronder onze voorzitter. Ook zullen we onze beoogd voorzitter aan u voorstellen. Uiteraard moet deze benoeming het formele pad nog doorlopen.

Let op: Mocht je niet gereageerd hebben op onze oproep over de keuze van het intermezzo en dieetwensen, maar dat bij nader inzien toch nog wilt doen….. binnenkort doen we nog een laatste oproep. Daarna is de lijst definitief. Het is helaas niet mogelijk om pas op de dag zelf eventuele voorkeuren aan te geven (dit i.v.m. de keuken en de inhuur van de gidsen).

Onderstaand nog belangrijke informatie:

Locatie en adres
De Observant, Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort. 
Parkeren: Parkeergarage is t/o de locatie. Een dagkaart kost €15.
OV: Het station is op loopafstand (10 minuten) of 1 halte met de bus (lijn 1, 3, 5, 76).

Corona voorschriften
Bij binnenkomst vraagt De Observant je om een coronatoegangsbewijs (QR-code). Ook de overige coronamaatregelen respecteren we. En als je je die dag onverhoopt niet lekker voelt, blijf je natuurlijk thuis. Graag dit dan via een sms-je melden op 06 5507 1874. Wij storten in dat geval jouw betaling z.s.m. terug op je rekening.

Ontvangst:
Voor programmaonderdeel 1 (lunch) en 3 (gehele dag): om 12.30 uur.
Voor programmaonderdeel 2 (masterclass plus diner) om 13.15 uur.

We hebben er zin in!
Het Lustrum Team, Ans, Angela, Gies, Joke en Wim.