Website van de maand

De aanrader van november is de website van (een andere) Wim, een enthousiast blogger.

Ik ben Wim. En toen ik een jaar of zes geleden omwille van de liefde van Amsterdam naar ‘t Gooi verhuisde, bedacht ik me wat de snelste weg naar integratie was in deze vreemde community in het midden van het land: golf en wijn. Ik had er in een klap twee hobbies bij. Na een paar jaar fanatiek golfen, besloot ik die andere Gooische hobby maar een op te pakken: de wijn! Begonnen met vooral Italiaanse wijn, werden de eerste schappen in de kelder al te snel te klein. Inmiddels proef en drink ik vrijwel alles, met een voorliefde voor rode wijn.

Over mij? Ik woon in ‘t Gooi – as mentioned – met mijn vrouw en drie kinderen. Twee oudere – 20 en 16 – en een kleine van 6. Wijn speelt een vrij belangrijke rol in mijn leven, al zeg ik het zelf. Van ultieme onthaaster na een dag werken, tot een sleutelrol aan de borreltafel. Inmiddels weten de meesten van mijn vrienden van mijn voorliefde, dus wordt er doorgaans ook het nodige verwacht. Het leukst van wijn vind ik blindproeven. Simpelweg een glas voorgeschoteld krijgen en dan maar raden en deduceren, totdat je een beetje in de buurt komt van wat het kan zijn. Doorgaans faliekant verkeerd. Klinkt dat bekend?

wiznesswine.nl of wiznesswine.com