Laatste kans

Laatste oproep!
Aanmelden voor het lustrum op 27 november kan nog maar tot 24 september!

Dit jaar bestaat het Nederlands Wijngilde 40 jaar. In de voorgaande Tannine is hier al melding van gemaakt. Er is veel belangstelling voor. In deze uitnodiging wat meer informatie. Heb je je al aangemeld, dan hoef je niet te reageren. Wil je nog deelnemen? Wees er dan snel bij! Vol = vol!

Locatie is ‘De Observant’, een oud klooster in hartje Amersfoort. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. We starten om 12.30 uur met een lunch. Daarna twee prachtige parallele proeverijen gepresenteerd door Fred Nijhuis en Gies Stolze met de thema’s: ‘Savoie, eigenzinnig rood en stijlvol wit’ en ‘Italiaanse klassiekers, klaar voor de toekomst’. Na een korte pauze volgt een wissel.

Vervolgens gaan we naar buiten voor een cultureel intermezzo. Gidsen leiden ons rond door de oude stadskern of het Mondriaan museum (met museumpas).

Last but not least een walking dinner van culinair niveau. Leuk om steeds bij een andere sta- of zittafel aan te sluiten. De avond sluit rond 21.30 uur.

Je bent van harte welkom om samen met je partner en/of introducee(s) aan deze lustrumdag deel te nemen. Neem vooral je wijn-minnende vrienden of familieleden mee en maak er een leuk uitje van!

Tijdens het diner nemen we afscheid van twee leden van het landelijk bestuur: voorzitter Ronald van den Heuvel en penningmeester Gerard van Loon. Wil je bij deze gelegenheid een kort woordje spreken, laat het ons weten!

Er zijn drie opties met bijbehorende deelnamekosten per persoon:
1.Lunch en twee proeverijen € 65 (leden) / € 75 (introducees)
2.Twee proeverijen, uitje en diner € 85 (leden) / € 95 (introducees)
3.Gehele dag € 100 (leden) / € 110 (introducees)

Wil je inschrijven voor deze dag? Laat het ons weten via het mailadres van jokescholtens@me.com. Geef aan met hoeveel personen (aantal leden en niet-leden) je deelneemt en aan welk dagdeel (1, 2 of 3) en van welke afdeling je bent. Je ontvangt dan ook een factuur. Ook ontvang je een mail over dieetwensen, de keuze van het cultureel intermezzo en tips voor eventuele overnachtingen.

Het adres van De Observant is Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort. De parkeergarage is t/o de locatie. Een dagkaart kost € 15. Het station is op loopafstand (10 minuten) of 1 halte met de bus (lijn 1, 3, 5, 76).

Tot ziens op zaterdag 27 november in Amersfoort.
We hebben er zin in!

Snel naar het volgende artikel? Klik linksonder op Interview met Silvia