Aperitief

De zomervakantie is in aantocht, en wat kijken we ernaar uit om nieuwe wijnen te verkennen en te genieten van de prachtige momenten die we zullen delen. Of je nu gaat genieten van de zonnige stranden van Griekenland, de charmante wijngaarden van Frankrijk of gewoon in je eigen achtertuin ontspant, een goed glas wijn is altijd onmisbaar gezelschap. 

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! In onze bruisende Afdeling Den Haag worden vol enthousiasme nieuwe wijnen geproefd. Het ledenaantal is groeiende bij elke proeverij. Het is geweldig om te zien hoe onze vereniging groeit en gedijt, en we zijn trots op het plezier dat we samen beleven. 

Maar dat is niet alles! We hebben nog een spannende ontwikkeling te melden. Er is namelijk een gloednieuwe afdeling in Epe ontstaan en we kunnen nauwelijks wachten om de reacties van hun bijeenkomst op 3 juli te horen.  

Nu we de vakantieperiode ingaan en er even geen proeverijen zijn, willen we jullie allemaal een fantastische tijd wensen, waar je ook bent. Geniet van de prachtige zonsondergangen, de verfrissende duiken in de zee en de kostbare momenten met dierbaren. Maar laten we vooral niet vergeten om op onze avonturen op zoek te gaan naar een mooie fles wijn. Voor thuis of misschien om te delen tijdens een van de  vakantieproeverijen in september.  Verschillende afdelingen organiseren zo’n proeverij waar je dan samen kunt terugblikken op je reizen en de verrassingen die je hebt ontdekt in elke slok wijn. Kijk op de website welke afdelingen zo’n proeverij organiseren en als je dan een wijn mee wilt brengen, sluit dat even kort met de wijnmeester van de afdeling. 

Vanuit ons hart wensen we jullie allemaal een heerlijke vakantie toe, vol gelach, liefde en natuurlijk, prachtige wijnen. Proost op een onvergetelijke zomer! 

Met vrolijke groeten, 

Steven van der Linde, landelijk bestuur, voorzitter