Het vieren van het 8e Lustrum gaat nu door jij kunt je nog aanmelden

Wat hebben we ernaar uitgekeken… horeca weer open… geen vaste zitplaatsen… en weg met de 1,5 meter. Dat betekent dat wij het Lustrumfeest kunnen gaan houden zoals we dit voor ogen hadden. Geen concessies, geen beperkingen. Op zaterdag 23 april van 12.30 – 21.30 uur gaat het gebeuren. En we hebben er super veel zin in!

Voor degenen die zich vorig jaar hadden aangemeld staat deze datum nog goed in de agenda. Voor een aantal leden kwam de nieuwe datum echter niet goed uit. Daardoor zijn er 10 plaatsen vrijgevallen. Wil je je nog aanmelden? Dat kan tot 9 april. Introducees zijn welkom. Vol=vol.

Er zijn drie opties met bijbehorende deelnamekosten per persoon:
1.Lunch en twee proeverijen € 65 (leden) / € 75 (introducees)
2.Twee proeverijen, uitje en diner € 85 (leden) / € 95 (introducees)
3.Gehele dag € 100 (leden) / € 110 (introducees)

Locatie is ‘De Observant’, een oud klooster in hartje Amersfoort. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Wil je weten wat het programma is? Kijk dan even bij Tannine 7. Je vindt daar een uitgebreide beschrijving.

Wil je inschrijven voor deze dag? Laat het ons weten via het mailadres van jokescholtens@me.com. Geef aan met hoeveel personen (aantal leden en niet-leden) je deelneemt en aan welk dagdeel (1, 2 of 3) en van welke afdeling je bent. Je ontvangt dan een factuur. Ook ontvang je een mail over dieetwensen, de keuze van het cultureel intermezzo en tips voor eventuele overnachtingen.

Het Lustrumteam