NWG en Sociale Media

Social Media speelt een belangrijke rol bij het NWG. Voor naamsbekendheid van de vereniging, voor ledenwerving bij de afdelingen, maar ook voor het oprichten van nieuwe afdelingen. Het NWG marketingteam stopt er veel energie in. We kunnen dit niet zonder jouw hulp! Vandaar deze oproep!

Facebook

NWG heeft reeds langere tijd een Facebookpagina: https://facebook.com/nederlandswijngilde.

286 mensen vinden het leuk, 311 volgen. We willen dit graag uitbreiden. Verzoek aan jou: like ons of volg ons! De pagina wordt bijgehouden door de webmaster van Breda. De meeste posts komen daarom van leden uit deze afdeling. We willen ook graag een post van jou! Elke wijnervaring is welkom. Stuur een tekst met foto naar facebook@nederlandswijngilde.nl.  De beste bijdrage wordt elk kwartaal beloond met een mooie fles wijn!

Instagram

NWG heeft recent ook een Instagram pagina! https://www.instagram.com/nederlandswijngilde

We hebben 110 volgers in 3 weken tijd. Het zou fijn zijn als jij ook volger wordt. Het NWG marketingteam post hier wekelijks 2 korte berichtjes. Een oproep aan jou! Ga je met vakantie en heb je een bijzondere wijnervaring? Stuur dan een foto met tekst naar instagram@nederlandswijngilde.nl. De meest verrassende bijdrage wordt elk kwartaal beloond met een mooie fles wijn.

Terug naar de inhoudsopgave