Lustrum 2021

Uitnodiging 8e NWG lustrum op zaterdag 27 november 2021 in Amersfoort

Dit jaar bestaat het Nederlands Wijngilde 40 jaar. Het is tijd voor een feestje! Noteer je 27 november alvast in de agenda? We kijken ernaar uit om na deze nare Coronatijd weer bij elkaar te kunnen zijn. Hierbij een tipje van de sluier.

Als locatie hebben we gekozen voor ‘De Observant’, een oud klooster in hartje Amersfoort. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. We starten om 12.30 uur met een lunch. Goed moment om even bij te praten. Daarna komt het echte werk. Twee prachtige parallel proeverijen met de thema’s: ‘Savoie, eigenzinnig rood en stijlvol wit’ en ‘Italiaanse klassiekers, klaar voor de toekomst’. Na een korte pauze volgt een wissel. Vervolgens gaan we naar buiten voor een cultureel uitje. We zitten tenslotte in historisch Amersfoort. Last but not least een walking dinner van culinair niveau. Leuk om steeds bij een andere sta- of zittafel aan te sluiten. De avond sluit rond 21.30 uur.

Je bent van harte welkom om samen met je partner en/of introducee(s) aan deze lustrum-dag deel te nemen. Neem vooral je wijn-minnende vrienden of familieleden mee en maak er een leuk uitje van! We laten hen graag kennismaken met ons Wijngilde.

Tijdens het diner nemen we afscheid van twee leden van het landelijk bestuur: voorzitter Ronald van den Heuvel en penningmeester Gerard van Loon. Wil je bij deze gelegenheid een kort woordje spreken, laat het ons weten!

De deelnamekosten per persoon zijn:
1. Lunch en twee proeverijen € 65 (leden) / € 75 (introducees)
2. Twee proeverijen, uitje en diner € 85 (leden) / € 95 (introducees)
3. Gehele dag €100 (leden) / €110 (introducees)

Wil je inschrijven voor deze dag? Laat het ons weten via het mailadres van het lustrumteam. Geef aan met hoeveel personen (aantal leden en niet-leden) je deelneemt en aan welk dagdeel (1, 2 of 3). Je ontvangt terstond een factuur. Aanmelden voor 15 augustus betekent een korting van 10%.

Op 4 september volgt een bericht met meer details over de proeverijen, het culturele uitje, dieetwensen, overnachtingsmogelijkheden en zo meer. Wacht je liever met inschrijven tot na die datum? Geen probleem! De deadline is 25 september. Je mist dan wel die mooie korting van 10%. En vol = vol. Bij overboeking kom je op een wachtlijst.

Het adres van De Observant is Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort. De parkeergarage is t/o de locatie. Een dagkaart kost €15. Het station is op loopafstand (10 minuten) of 1 halte met de bus (lijn 1, 3, 5, 76).

Tot ziens op zaterdag 27 november in Amersfoort. We hebben er zin in!

Het lustrumteam:
Ans Luijkx
Angela Gielen
Gies Stolze
Joke Scholtens (contactpersoon)

Terug naar inhoudsopgave