NWG Utrecht/Zeist – Wijn en Spijs 2018

De traditionele Wijn en Spijs avond van afdeling Utrecht/Zeist was wederom een groot succes, Chef Edwin Wildeman had een prachtig 4-gangen Kerstdiner voorbereid en onze wijnmeesters  hebben er een zeer fraaie serie wijnen bij gezet.

Utrecht/Zeist – Proefnotities Wijn en Spijs 2018

Geproefde wijnen :

  • Vouvray Brut mousseux, Brisebarre
  • Pinot Gris Tradition, Kuentz-Bas, Elzas, 2017
  • Pouilly-Fuisse Clos Varambon, Chateau des Rontets, 2014
  • Jurancon Sec Quest, Domaine Cauhape, 2015
  • Gruener Veltliner Ried Weinzierlberg, Stadt Krems. 2017
  • Miamba vineyard shiraz, Grant Burge, Barossa Valley, Australie, 2015
  • Amarone vigneto Monte Sant’Urbano, Speri, 2013
  • Maury 10 ans d’age, Mas Amiel
  • Cream sherry Santa Maria, Osborne