De traditionele Wijn en Spijs avond van afdeling Utrecht/Zeist was wederom een groot succes, Chef Edwin Wildeman had een prachtig 4-gangen Kerstdiner voorbereid en onze wijnmeesters hebben er een zeer fraaie serie wijnen bij gezet.
Utrecht/Zeist – Proefnotities Wijn en Spijs 2018
Geproefde wijnen :
- Vouvray Brut mousseux, Brisebarre
- Pinot Gris Tradition, Kuentz-Bas, Elzas, 2017
- Pouilly-Fuisse Clos Varambon, Chateau des Rontets, 2014
- Jurancon Sec Quest, Domaine Cauhape, 2015
- Gruener Veltliner Ried Weinzierlberg, Stadt Krems. 2017
- Miamba vineyard shiraz, Grant Burge, Barossa Valley, Australie, 2015
- Amarone vigneto Monte Sant’Urbano, Speri, 2013
- Maury 10 ans d’age, Mas Amiel
- Cream sherry Santa Maria, Osborne