NWG Sneek mei 2024 – wijn-spijscombinaties

Op dinsdag 28 mei genoten de leden van het Nederlands Wijngilde Sneek van een bijzondere en culinaire proefavond. Het thema van deze maand was wijn-spijscombinaties, een verfijnde verkenning van hoe wijnen en gerechten elkaar kunnen versterken. Deze avond werd met passie en expertise verzorgd door twee van onze leden, Ruben en Lennard, die ons vijf wijnen lieten proeven, elk vergezeld van een perfect bijpassend gerecht.

De zorgvuldige aandacht voor detail en de passie van Ruben en Lennard maakten deze avond tot een onvergetelijke ervaring. De combinatie van voortreffelijke wijnen en heerlijk eten zorgde voor veel enthousiaste reacties en interessante discussies onder de leden.

Dank aan Ruben en Lennard voor hun toewijding en vakmanschap, en aan alle leden voor hun enthousiaste deelname. We kijken al uit naar de volgende proefavond vol nieuwe ontdekkingen en culinaire avonturen.