NWG Sneek maart 2024 – Natuurwijnen

Op dinsdag 26 maart werd het Nederlands Wijngilde Sneek opnieuw samengebracht voor een boeiende en smaakvolle proefavond. Ditmaal stond het thema in het teken van Natuurwijn, een opkomend fenomeen in de wereld van wijnproductie. De organisatie van deze avond lag in handen van een importeur van natuurwijnen. Met maar liefst elf wijnen op het programma, waarvan zes witte en vijf rode, beloofde het een avond vol ontdekkingen te worden.

De selectie van elf wijnen bood een breed scala aan smaakprofielen, van verfrissende witte wijnen tot complexe rode variëteiten. Elk glas vertelde een verhaal van authenticiteit en puurheid, en nodigde de proevers uit om hun zintuigen te openen voor nieuwe ervaringen.

Met dank aan de importeur voor het organiseren van deze memorabele avond en aan alle leden die hebben bijgedragen aan de levendige sfeer. We kijken uit naar nog veel meer ontdekkingen en avonturen in de wereld van wijn tijdens onze toekomstige proefavonden.