Amsterdam Wine Festival

AMSTERDAM WINE FESTIVAL 18 T/M 21 APRIL 2024 De heuvels van Zuid-Amerika, de tropische Sauvignon Blanc’s van Nieuw-Zeeland en veelzijdige Chenin blanc’s van Zuid-Afrika. Alle druiven zijn te vinden op het Amsterdam Wine Festival. Ervaar het zelf en laat je meenemen door de magie van de Gashouder, combineer de lekkerste gerechten met jouw favoriete wijn

Wijnen uit de Rheingau

De Brug Dunantlaan 1, Reeuwijk, Nederland

In 2022 zijn een aantal leden naar dit gebied in Duitsland geweest, dat was een mooi feestje

€25,00

NWG Amsterdam: Verrassingsproeverij

Proeflokaal Karakter Wijnimport Grasweg 51, Amsterdam, Nederland

Deze proeverij wordt verzorgd door ons onze nieuwe locatie. Het thema is nog niet bekend. ERBIJ ZIJN De proeverij vindt plaats in het proeflokaal van Karakter Wijnimport aan de Grasweg 51, 1031 HX in Amsterdam-Noord. Deze locatie ligt in Amsterdam-Noord. Vanaf het Veer Buiksloterweg is het drie tot vier minuten op de fiets en ongeveer

Amsterdam: Italian Wine & Food Event

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) organiseert The Wine & Food Academy in samenwerking met Slurpini het Italian Wine & Food Event in Wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen. Tijdens deze compleet verzorgde dag kunnen bezoekers genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Er zijn kookworkshops, wijnproeverijen en er is een lunch in de wijngaard.    

Utrecht: Wijnfestival Fonteyn

Het weekend van 12 t/m 14 mei is het Janskerkhof omgetoverd tot wijnparadijs waar Utrechtse wijnwinkels en wijnmakers een diversiteit aan wijnen van over de hele wereld presenteren! Met meer dan 100 verschillende wijnen, lekkere bijpassende gerechtjes en livemuziek van swingende bands en Utrechtse DJ’s.

NWG Breda Proeverij Monocepage

De Rooi Pannen Onderwijshotel Fellenoordstraat 93d, Breda, Nederland

Deze avond presenteert onze NWG-Wijnmeester een monocepage proeverij. Monocépage is een in veel talen gebruikte term voor wijn die gemaakt is van één en dezelfde druif. Als een wijn een monocépage is, wordt meestal op het etiket de naam van de druif vermeld.  

Eindhoven: Blend Wijnfestival

Tijdens het Pinksterweekend kunnen wijnliefhebbers 4 dagen lang kennismaken met meer dan 200 kwaliteitswijnen. Een programma vol entertainment, heerlijke wijnen en bijpassende gerechtjes zorgen ervoor dat jong en oud de weg naar BLEND weten te vinden. Tot 17, 18, 19 & 20 mei 2024!

NWG Nijmegen: Chenin Blanc

Dorpshuis Kerstendal Kerstendalseweg 17, Berg en Dal, Gelderland, Nederland

Chenin Blanc wereldwijd Organiserend team: Toon, Marlies, Ben