Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NWG Amsterdam: Vakantie proeverij

4 september @ 19:00 - 22:00

Traditioneel houden we op de eerste proeverij na de zomer stop een vakantie proeverij. Elk lid mag een eigen wijn inbrengen en verteld bij het proeven over deze wijn. Wat maakt het bijzonder, waarom kies je deze wijn als je favoriete vakantiewijn?

Enkele reacties van de leden over deze avond:

“Leuke proeflijn. Interessante wijnen en gebieden. Fijne inbreng.”

“Leuke avond met vaak verrassende wijnen! Voorbeelden tussen al het goede: Wie had zo’n fraaie witte uit Drenthe verwacht? En van de Dordogne? Jammer dat er je er helemaal voor naar Frankrijk moet. En dat geldt ook voor de heerliljke Cabrol.”

ERBIJ ZIJN

De proeverij vindt – nog steeds – plaats in de VerbroederIJ aan de Johan van Hasseltweg 21 in Amsterdam-Noord. Inloop rond half acht, start van de proeverij kwart voor acht. De VerbroederIJ is te bereiken via de metro Noord-Zuidlijn (uitstappen bij station Noorderpark en dan nog een kleine tien minuten lopen) en ook met de pont (Pontaanlanding Oostveer). Voor degenen, die met de auto komen: parkeren is vanaf 1900 uur gratis. Als je er bij wilt zijn, meld je dan uiterlijk 28 augustus aan via mailadres a.krijgsman4@kpnplanet.nl. Maak  de deelnamekosten (15 euro voor leden en 25 euro voor aspirant-leden/introducées) over naar Bankrekening NL50 INGB 0007 7350 64 t.n.v. Wijngilde Amsterdam.

Gegevens

Datum:
4 september
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NWG AMSTERDAM
E-mail
Amsterdam@wijngilde.nl

Locatie

Verbroederij
Johan van Hasseltweg 21
Amsterdam, 1021 KN Nederland
+ Google Maps