Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeven als een Pro met Cees van Casteren MW

4 november 2020 @ 19:30 - 22:00

Heb je altijd al beter willen leren proeven? Dan is dit je kans!

Cees van Casteren MW heeft recent een nieuw boek op de markt gebracht: ‘Proeven als een Pro’. Dit boek leert je proeven aan de hand van de methode waarmee Cees van Casteren zijn Master of Wine examen haalde. Met de zes stappen van de Karaatmethode wordt professioneel wijnproeven voor iedereen kinderspel.

Exclusief voor het Nederlands Wijngilde presenteert Cees op woensdagavond 4 november online zijn methode. Hij illustreert dit met modelwijnen, die in het boek staan. De Zoom Masterclass begint om 19.30u en sluit om uiterlijk 22.00 uur af. Deelname bedraagt 49,00 euro per persoon (inclusief het boek ter waarde van 29,95 euro en een modelwijn).

Wil je deelnemen aan deze online Zoom Masterclass, stuur dan een mail naar Cees van Casten via info@ceesvancasteren.com. Geef in de mail aan dat je wilt deelnemen en voeg je adresgegevens toe. Cees mailt je dan de betalingsgegevens. Zodra de betaling is ontvangen is de inschrijving definitief. Je ontvangt vervolgens van Cees de Zoom-link, het boek en de fles wijn.

Gegevens

Datum:
4 november 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,