Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NWG Grandioos 8e Lustrum uitgesteld naar voorjaar 2022

27 november 2021 @ 12:00 - 20:30

Uitnodiging voor het 8e Lustrum

Dit jaar bestaat het Nederlands Wijngilde 40 jaar. Het is tijd voor een feestje! Noteer je voorjaar 2022 alvast in de agenda? We kijken ernaar uit om na deze nare Coronatijd weer bij elkaar te kunnen zijn. Hierbij een tipje van de sluier.

Als locatie hebben we gekozen voor ‘De Observant’, een oud klooster in hartje Amersfoort. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. We starten om 12.30 uur met een lunch. Goed moment om even bij te praten. Daarna komt het echte werk. Twee prachtige parallel proeverijen met de thema’s: ‘Savoie, eigenzinnig rood en stijlvol wit’ en ‘Italiaanse klassiekers, klaar voor de toekomst’. Na een korte pauze volgt een wissel. Vervolgens gaan we naar buiten voor een cultureel uitje. We zitten tenslotte in historisch Amersfoort. Last but not least een walking dinner van culinair niveau. Leuk om steeds bij een andere sta- of zittafel aan te sluiten. De avond sluit rond 21.30 uur.

Je bent van harte welkom om samen met je partner en/of introducee(s) aan deze lustrum-dag deel te nemen. Neem vooral je wijn-minnende vrienden of familieleden mee en maak er een leuk uitje van! We laten hen graag kennismaken met ons Wijngilde.

Tijdens het diner nemen we afscheid van twee leden van het landelijk bestuur: voorzitter Ronald van den Heuvel en penningmeester Gerard van Loon. Wil je bij deze gelegenheid een kort woordje spreken, laat het ons weten!

Het adres van De Observant is Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort. De parkeergarage is t/o de locatie. Een dagkaart kost €15. Het station is op loopafstand (10 minuten) of 1 halte met de bus (lijn 1, 3, 5, 76).

 

Gegevens

Datum:
27 november 2021
Tijd:
12:00 - 20:30
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,

Locatie

Stadhuisplein 7, amersfoort
stadhuisplein 7
amersfoort, Nederland
+ Google Maps