Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NWG Amsterdam: Wijn dialectiek

5 juni @ 19:00 - 22:00

THEMA

Dialectiek is een redeneervorm die gebruikmaakt van tegenstellingen om naar waarheid proberen te zoeken, dan wel een metafysica volgens welke zowel het denken als de wereld verandert c.q. zich ontwikkelt ten gevolge van tegenstellingen (Herakleitos, Hegel, Marx en navolgers). Het begrip heeft een lange geschiedenis in de traditie van het westerse denken.

Wij gebruiken het in deze proeverij door je een wijn te laten proeven (blind) met twee beschrijvingen van de mogelijke wijn. Door goed te ruiken en te proeven kun je de juiste wijn herkennen.

ERBIJ ZIJN

De proeverij vindt plaats in het proeflokaal van Karakter Wijnimport aan de Grasweg 51, 1031 HX in Amsterdam-Noord. Deze locatie ligt in Amsterdam-Noord. Vanaf het Veer Buiksloterweg is het drie tot vier minuten op de fiets en ongeveer 10 minuten lopen naar de locatie. Voor degenen, die met de auto komen, is het parkeren er gratis.

Inloop rond half acht, start van de proeverij kwart voor acht. Als je er bij wilt zijn, meld je dan uiterlijk 29 mei aan via mailadres a.krijgsman4@kpnplanet.nl. Maak  de deelnamekosten (€ 17,50 voor leden en €30,- voor aspirant-leden/introducées) over naar Bankrekening NL50 INGB 0007 7350 64 t.n.v. Wijngilde Amsterdam.

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NWG AMSTERDAM
E-mail
Amsterdam@wijngilde.nl

Locatie

Proeflokaal Karakter Wijnimport
Grasweg 51
Amsterdam, 1031 HX Nederland
+ Google Maps