Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Barbera d’Alba versus Barbera d’Asti

23 november 2019 @ 13:30 - 16:00

Op 23 november 2019 zal er – aansluitend aan de vergaderingen van de voorzitters en het bestuur, en het NWG-Wijnmeestersoverleg – een mooie wijnproeverij georganiseerd worden met als thema de “Barbera d´Alba versus Barbera d`Asti”,  2 bekende en mooie appellaties in Piemonte. Hierbij zal Martin Rijxman, NWG-wijnmeester en Vinoloog ons een 14-tal fraaie wijnen laten proeven. Intrigerende wijnen van de top uit Barbera d´Alba en Barbera d`Asti staan op het programma.

Wij hopen dat jullie hieraan mee zullen doen om te ontdekken wat deze fraaie gebieden te bieden hebben.

Er zal plaats zijn voor max. 40 proevers, op volgorde van aanmelding! Leden hebben voorrang, maar ook geïnteresseerde introducees zijn welkom!

De entreeprijs is 25 euro pp . De betaalgegevens zullen later per e-mail bevestigd worden – evenals het te gebruiken rekeningnummer, aangezien wij uitgaan van vooruitbetaling – uiterlijk 2 weken voor de proeverij).

Dit jaar zijn wij, net als afgelopen jaar, te gast bij Bartimeus in Zeist, centraal gelegen  in de prachtige omgeving van Utrecht en Amersfoort.

De wijnproeverij start om 13.30 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

Lunch: Er is een eenvoudige lunch, tussen 12.30 en 13.15 uur. Mocht je mee willen lunchen voorafgaand aan de proeverij, dan ben je van harte welkom! De kosten voor de lunch zijn 7 euro p.p.

Leden die aan de wijnproeverij willen deelnemen dienen zich hiervoor liefst z.s.m. aan te melden, per e-mail, maar uiterlijk op 30 oktober 2019 bij de landelijk NWG-wijnmeester Gies Stolze (giesstolze@gmail.com). De aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden gehonoreerd.

Leden die ook willen deelnemen aan de lunch (ad 7 euro pp) dienen dit uiterlijk op  30 oktober te melden.

Gegevens

Datum:
23 november 2019
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Bartimeus
van Renesselaan 32
Zeist, Nederland
+ Google Maps