NWG Utrecht/Zeist, Bezoek Hoog Beek en Royen en proeverij Nederlandse wijnen – 17 juni 2019

Beste wijnvrienden,

Op maandag 17 juni aanstaande zullen Margriet en Kees ons begeleiden bij een bezoek aan wijngaard Hoog Beek en Royen in Zeist. De Stichting Wijngaard Hoog Beek en Royen ontstond door samenwerking van Rotary Zeist en ‘Het Utrechts Landschap’. In 2013 werden de eerste stokken geplant op een plek waar in vroegere tijden een moestuin was. Verdere informatie kun je lezen in bijgaand artikel of kijk op de website https://wijngaardzeist.nl

Margriet is vrijwilliger bij Hoog Beek en Royen. Zij zal ook de rondleiding verzorgen. Hierna zullen wij een aantal Nederlandse wijnen proeven, waaronder de twee wijnen van Hoog Beek en Royen.

I.v.m. een maximaal aantal aanwezigen van 25 verzoeken wij iedereen die wil komen zich aan te melden door te antwoorden op deze mail. Leden van afdeling Utrecht/Zeist gaan voor en dat betekent dat andere NWG leden en introducés alleen kunnen komen als er voldoende plaats is. Voor de penningmeester is het fijn als iedereen vooraf betaalt op rekeningnummer NL63RABO0385264976 t.n.v. Nederlands Wijngilde afdeling Utrecht. Bedrag leden € 10,- en introducés 15,-.

Graag tot maandag 17 juni, aanvang 20.00 uur op de Driebergseweg 1a in Zeist.

 

Hartelijke groeten,

Bestuur NWG afd. Utrecht