NWG Utrecht/Zeist, Blindproeverij en intronisaties – 11 februari

Beste wijnvrienden,

Graag nodigen we jullie uit voor de blindproeverij op maandag 11 februari aanstaande. Ronald van den Heuvel heeft een aantal mooie, verrassende wijnen voor ons in petto om blind te beoordelen. Voorafgaand aan de blindproeverij zullen een viertal leden die nu een jaar lid zijn, geintroniseerd worden. Dat zijn Niels Moes, Willem van Dijk, John Patrick Jansen en Marcel Heuts. We starten daarom om 19.30 uur. De ALV wordt een maand verschoven naar 11 maart omdat een van de kandidaat-bestuursleden niet aanwezig kan zijn.

Leden Utrecht/Zeist, laat graag tijdig weten als je er niet bij kunt zijn. Introducés en leden andere afdelingen, graag aanmelden vooraf. Voor de penningmeester is het fijn als iedereen vooraf betaalt op rekeningnummer NL 63 RABO 0385 2649 76 t.n.v. Nederlands Wijngilde afdeling Utrecht. Graag tot maandag 11 februari, aanvang 19.30 uur op ons inmiddels vertrouwde vaste proefadres bij Bartimeus in Zeist.

Kosten : Leden NWG 10 euro, introducees 15 euro

 

Hartelijke groeten,

Marcel Heuts

secretaris Nederlands Wijngilde afd. Utrecht