NWG Utrecht/Zeist – Bordeaux (Medoc), 12 november 2018

Beste wijnvrienden,

Enige jaren geleden heeft Gies (toen nog wijnmeester Utrecht/Zeist) een voorraad Bordeaux voor ons aangelegd. De wijnen hebben geduldig in de kelder op ons liggen wachten en zijn nu prima op dronk.
Daarom worden jullie van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Bordeaux wijnproeverij op maandag 12 november.

Bordeaux is het Versailles van de wijn. Rond Bordeaux zijn de omstandigheden ideaal voor wijnbouw van kwaliteit. Die kwaliteit gaan we laten proeven! Op het “menu” staan wijnen uit de Haut Médoc, Saint Estephe, Saint Julien en Margaux van 2008 en 2010,
onder andere :

  • Chateau Maucaillou
  • Chateau Poujeaux
  • Chateau Cantemerle
  • Chateau Clauzet
  • Chateau Haut-Marbuzet
  • Chateau Phelan-Segur
  • Chateau Lagrange

Laat graag tijdig weten of je aanwezig kunt zijn.  Omdat we een beperkt aantal flessen per wijn hebben is deze proeverij in principe alleen voor leden. Introducees kunnen zich aanmelden en wij laten weten als er alsnog plaats beschikbaar is. Voor de penningmeester is het fijn als iedereen vooraf betaalt op rekeningnummer NL 63 RABO 0385 2649 76 t.n.v. Nederlands Wijngilde afdeling Utrecht. Graag tot maandag 12 november, aanvang proeverij 20.00 uur op ons inmiddels vertrouwde vaste proefadres bij Bartimeus.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Marcel Heuts,

secretaris NWG Afd. Utrecht